T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / KOCASİNAN - Kocasinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulumuz E-Twinning Projesi ile "Meslekte Engel Yok" Diyor!

11-01-202211-01-202211-01-202211-01-2022

Okulumuzda öğrenim gören özel öğrencilerimizin alan derslerindeki başarılarının arttırılmasına yönelik yapılan çalışmalar ışığında, E-Twinning projemiz kapsamında proje tabanlı eğitim ile öğrencilerimizi destekleyerek tam öğrenme ortamı sağlanmaktadır.

Okulumuz E-Twinning projeleri kapsamında Fuat AYDIN ve İpar ÖZTÜRK öğretmenlerimizin liderliğinde özel öğrencilerimiz ile "Meslekte Engel Yok" isimli projeleri başarı ile yürütüyorlar. Meslekte engel yok projesi ile kısıtlılığı olan ve dezavantajlı grupta olan özel öğrencilerimiz kendilerini geliştirme, farklı okullardan farklı öğrencilerle iletişime girerek ortak çalışmalar yürütme ve birlikte birçok etkinlik gerçekleştirerek kazanım elde etmektedirler. Öğrencilerimiz yaptıkları çalışmalarla uygulamalarla özgüven kazanarak, kendilerini geliştirme fırsatı yakaladılar. Takım çalışması ile sorumluluk sahibi oldular ve yeteneklerinin farkına varma fırsatı yakaladılar.  Öğrencilerimiz ayrıca kaynaşma webinarı ile Türkiye'nin birçok bölgesinde bulunan okullardaki arkadaşları ile sohbet ederek arkadaşlıklar kurdular.  

Okul müdürü Fatma HÖKELEK; Böylesine anlamlı bir projenin okulumuzda gerçekleştirilmesinden çok gurur duyuyorum. Projede emeği olan öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Her zaman projelerle anılan okulumuzun kurumsal kimliğinin korunmasında ve yaşatılmasında emek veren tüm paydaşlarımıza elimden geldiğince destek vermeye gayret etmekteyim ifadelerini kullandı.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.01.2022 - Güncelleme: 11.01.2022 10:19 - Görüntülenme: 224
  Beğen | 0  kişi beğendi