Eyl

Ağu

Görev Sürelerini tamamlayan Okul  Müdürlerinin yer değişikliği yapması nedeniyle, Okulumuza Müdür  olarak atanan Ayşe Baldöktü Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü  Sayın Ahmet Hakan ALKAN okulumuzda görevine başlamıştır.

Önceki Okul Müdürümüz  Sayın Fatma HÖKELEK ve yeni Müdürümüz Sayın Ahmet Hakan ALKAN’a görevlerinde başarılar dileriz.

Haz

Yıl Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısı Okul Müdürümüz Fatma HÖKELEK ve Müdür Yardımcılarımız Tarafından Konferans Salonumuzda Yapıldı.

Haz

Din kültürü ve ahlak bilgisi dersi ile ilgili olarak milli ve manevi değerlerimiz konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuz  9/D ve 9/E sınıfı öğrencileri ile birlikte Kayseri Kartal Şehitliğini ziyaret ettik. Ziyarette öğrencilerimiz şehit mezarları başında Kur'anı Kerim okudu, şehitlerimiz için dua etti.b Burada yapılan program ise saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Öğrencilerimiz vatan millet, bayrak sevgisi ile ilgili şiirler okudu. Program, Şehitler Anıtı önünde fotoğraf çekilmesi ile sonra erdi.

Haz

Tiyatronun Usta kalemlerinden olan Turgut ÖZAKMAN'ın ‘’Kanaviçeli Oyun’’ adlı oyun 02 Haziran 2023 tarihinde Kocasinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tiyatro topluluğu tarafından başarıyla sergilendi.

Tiyatroya gönül vermiş öğrenciler ve Öğretmenleri Tülay SARAYLIOĞLU yönetmenliğinde hazırladıkları oyunu velilerine, öğretmenlerine ve arkadaşlarına gururla sundu.

Haz

01.06.2023 Tarihinde Kocasinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Betül KAYMAKÇI tarafından ‘’DÖKÜLEN NAĞMELER’’ adlı şiir dinletisi yapılmıştır.

Programda Türk Edebiyatının seçkin şairlerinden şiirleri öğrencilerimiz tarafından seslendirilerek öğrencilerimizin estetik duygularına hitap edilmiş şiirin sihirli atmosferinde bir yolculuk yapılmıştır.

Haz

TUBİTAK 54.Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finalinde Ankara'dayız

Bilişim Teknolojileri Alanı olarak

Tasarla Çalıştır

Oyun Tasarlama

Çizgi İzleyen

Labirent Çözen

Kategorilerinde KocaFest Teknoloji Festivaline katıldık

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Okulumuzda kutlandı.

Mrt

TÜBİTAK ''54.LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI''nda okulumuz Türkiye Finalinde.Emeği geçen danışman öğretmenlerimize ve projede görev alan öğrencilerimize  Türkiye Finallerinde başarılar dileriz.

Fatma HÖKELEK

Ekm

Kocasinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Peygamberimizin doğumu ile ilgili olarak Mevlid-i Nebi Programı düzenledik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Eyl

Trafikte yaya önceliği konusunda farkındalığı artırmak, yaya ve okul geçitlerinde sürücülerin uyarılarak dikkatlerini daha üst düzeye çıkarmak ve bu bölgelerde yayalara ilk geçiş hakkının verilerek sürücüler üzerinde doğru davranış modelinin geliştirilmesinin amaçlandığı kampanya uyarınca Millî Eğitim Bakanlığına bağlı belirlenen okullarda ve yaya/okul geçitlerinde kampanya etkinliği düzenlenmiştir.